Informatii publice, petitii, sesizari si reclamatii | All Tours


Activitati ce se desfasoara in zona de competenta a Politiei de Frontiera Romane numai cu avizul acesteia

Politia de Frontiera Romana, in conformitate cu Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 105 din 27 iunie 2001 privind frontiera de stat a Romaniei, prin intermediul structurilor subordonate, avizeaza desfasurarea in zona de frontiera - teritoriul aflat pe o adancime de 30 kilometri fata de frontiera de stat si tarmul Marii Negre, catre interior (art. 4, alin. 2), suprafata aeroportului sau a portului deschis traficului international cu platformele, imobilele si instalatiile aferente (art. 4, alin. 3), fasiile de teren, situate pe o adancime de 10 kilometri de o parte si de cealalta a malurilor Dunarii interioare, deschisa navigatiei internationale (art. 4, alin. 4) - diferite activitati.


Tarife percepute de Politia de Frontiera Romana pentru serviciile prestate sau pentru eliberarea avizelor, in regim normal sau in regim de urgenta

Politia de Frontiera Romana percepe pentru serviciile prestate, respectiv eliberarea avizelor, in conformitate cu Ordonanta Guvernului nr. 128 din 31 august 2000, pentru stabilirea unor tarife pentru serviciile prestate in regim de urgenta catre populatie de Ministerul Administratiei si Internelor, aprobata prin Legea nr. 570 din 23 octombrie 2002, diferite taxe.


Media timpilor de asteptare din ultimele 24 de ore, in punctele de trecere a frontierei cu specific rutier, deschise traficului international

In vederea fluidizarii traficului, Politia de Frontiera Romana intreprinde toate masurile necesare pentru derularea unui control operativ si civilizat, sens in care, in situatia in care se impune, va dispune masuri de suplimentare a personalului care-si desfasoara activitatea la controlul documentelor si de crestere a numarului arterelor de control de pe sensurile de intrare si de iesire in / din tara, creand, totodata, filtre de control speciale pentru cetatenii Uniunii Europene si romani.

Inspectoratul General al Politiei de Frontiera recomanda tuturor participantilor la trafic, in vederea evitarii aglomerarilor (ce pot aparea ca urmare a configuratiei punctelor de trecere si a suprasolicitarii din punct de vedere al tranzitului numai a unora dintre acestea), tranzitarea tuturor punctelor de frontiera existente la granita.

Companii Aeriene

De la All Tours puteti achizitiona bilete la urmatoarele linii aeriene

Companii Aeriene