PRET: 515 E

Portugalia-Marele Tour

Perioada: 2017

All Tours - Agentie Turism Constanta

Adresa: Constanta, Str. Rascoalei 1907, Nr. 8

Tel: 0341 881 937
Fax: 0728 106 502
Fax: 0341 881 938
E-mail:
office@alltours.ro

ID Oferta: 3001

Portugalia-Marele Tour

 PORTUGALIA MARELE TUR

Transport Avion LUFTHANSA   8 zile de la 650 Euro

Lisabona–Sintra–Fatima–Coimbra–Braga–Porto–Vila Real–Covilha-Evora

Ziua 1 | BUCURESTI –LISABONA

Prezentare la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:05 pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinatia Lisabona via Frankfurt. Decolare la ora 06:05 cu zborul LH1423 si aterizare la Frankfurt la ora locala 07:35. Imbarcare pe zborul LH1166 cu decolare la ora 09:10 si aterizare in Lisabona la ora locala 11:10.

Pentru plecarea din 03.09 Prezentare la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:25 pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinatia Lisabona via Munchen. Decolare la ora 06:25 cu zborul LH1657 si aterizare la Munchen la ora locala 07:25. Imbarcare pe zborul LH1790 cu decolare la ora 11:30 si aterizare in Lisabona la ora locala 13:35. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras. Tur de oras Lisabona cu ghid local: cartierul Belem – un loc strans legat de descoperirile maritime portugheze, Manastirea Jeronimos – o capodopera a stilului Manuelin, aflata pe lista Patrimoniului Mondial Unesco, Turnul Belem (1515) si Monumentul Descoperirilor Maritime (vizite exterioare). Ne vom indrepta apoi catre orasul vechi, unde vom debarca din autocar si vom urca la Castelul St. George, trecand pe langa biserica Sf. Antonio si Catedrala. Colina pe care se afla ofera o panorama deosebita asupra orasului. Vom cobori apoi catre strazile pitoresti ale cartierului Alfama – unul dintre cele mai vechi cartiere ale orasului. Check-in la hotel. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie pentru odihna si vizite pietonale cu insotitorul de grup. Cazare Hotel 4* Lisabona.

 

Ziua 2 | LISABONA – SINTRA - CABO DA ROCA – CASCAIS

Mic dejun. Excursie la Sintra, declarata de UNESCO patrimoniu universal. Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. In Sintra vom vizita Palatul Pena (biletul de intrare se achita la fata locului) si vom avea timp liber in centrul orasului. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Intoarcere la Lisabona nu inainte de a face un ultim popas la Cascais. Timp liber la dispozitie in Lisabona. Seara, Optional Fado dinner: programul incepe la ora 19:30 la restaurantul “Casa de Linhares”. In timpul cinei veti asculta Fado – muzica traditionala portugheza. Comparat adesea cu muzica Gospel datorita liniei melodice puternice, Fado este cantat la lumina lumanarilor si acompaniat de sunetul mistic al chitarii portugheze. Versurile cantecelor Fado sunt de inima albastra si únele vorbesc despre dragoste pierduta sau pasiuni interzise, dar sunt deopotriva si vesele atunci cand vorbesc despre luptele cu tauri, un vin bun sau despre cei mai buni prieteni. Meniul cinei include: starter, fel principal, desert, ½ sticla vinul casei, apa minerala si cafea (transferul se face cu mijloacele de transport in comun). Cazare Hotel 4* Lisabona.

 

Ziua 3 | LISABONA– FATIMA –BATALHA  – COIMBRA - PORTO

Mic dejun. Prima oprire in aceasta zi este in Fatima oras faimos pentru o serie de viziuni religioase (aparitiile Fecioarei Maria) ce au avut loc aici, in anul 1917. Devenita un celebru loc de pelerinaj, in lumea romano-catolica, Biserica a ajuns sa fie cunoscuta in intreaga lume, ajungand in cele din urma sa fie considerata drept una din cele mai mari Manastiri Romano-Catolice din lume. Ne indreptam apoi catre Batalha unde vizitam manastirea Batalha, mandria nationala a Portugaliei, una dintre cele mai bine pastrate si bine realizate structuri apartinatoare stilului gotic tarziu din tara. Stilul acesteia pastreaza insa si multe elemente manueliene. Manastirea este impresionanta prin multimea de portaluri, creneluri, stocaturi, turnulete, spire si contraforti. Plecare catre Coimbra, cel mai important oras cultural din Portugalia. Inconjurat de lagune stralucitoare, sate de pescari, paduri exotice si mine antice din timpul romanilor, Coimbra isi trage energia si viata de la studentii si traditiile Universitatii din Coimbra, unde se adaposteste remarcabila Biblioteca Regala. Excursia continua spre Porto. Cazare Hotel 4* Porto.

 

Ziua 4 | PORTO – BRAGA - PORTO

Mic dejun. In prima parte a zilei, Excursie la Braga, capitala Provinciei Minho, care a fost in epoca romana "Bracara Augusta" capitala Galiciei (Spania din zilele noastre). Ne vom incepe vizita de la inaltimea de 1.315 m, locul in care se afla Biserica si Sanctuarul Bom Jesus. Odata ajunsi in centrul istoric al orasului Braga, recomandam vizitarea Catedralei. Timp liber la dispozitie. Intoarcere la Porto. Supranumit Orasul Invincibil, Porto ne cucereste la prima vedere prin peisajul pitoresc, pietele rustice, sau vechile case de comert construite pe fostele ruine romane. Urcam scarile in zig-zag, colindam strazile inguste, admiram casele vopsite simplu, si avem sansa in orice moment sa ne intalnim cu Tripeiros, locuitorii care inca mai pastreaza vechile traditii ale orasului. Odata ajunsi in Porto trebuie sa incercati Tripas à Moda do Porto, Bacalhau à Gomes de Sá (mancaruri locale cu peste - cod in special), Francesinha (snack popular in Porto cu diverse tipuri de carne si legume), celebrul vin de Porto si Pasta de Nata (tarte cu ou). Exploram Porto intr-un un tur de oras vizitand Palatului Bursei, Magnifica Biserica Gotica St. Francisco si Crama Vila Nova Gaia, la final fiind invitati la o degustare de vin. Timp liber la dispozitie in Porto. Cazare Hotel 4* Porto.

 

Ziua 5 | PORTO – VILA REAL-PINHAO-PESO DA REGUA-COVILHA

Mic dejun. Plecare spre Vila Real unde vizitam Casa de Mateus, o capodopera eleganta in stil baroc, ce prezinta mobila si ornamente care personifica gusturile unei prospere familii portugheze. Vizitam gradinile si avem parte de o degustare de vin, pentru ca apoi sa pornim spre Pinhao, de-a lungul Vaii Douro si facem un scurt stop pentru pranz(nu este inclus) in Regua. Pe parcursul acestei calatorii va puteti bucura de tot ce va ofera Regiunea Douro, un teritoriu cu traditie, a carui cultura este organic legata de istoria, religia, agricultura si simplitatea oamenilor sai. Vinul produs aici are caracteristici unice si nu are concurent in ceea ce priveste culoarea, aroma si gustul. Plecare spre Covilha. Cina si cazare la Hotel 4* Covilha. 

Ziua 6 | COVILHA – VILA VICOSA - EVORA

Mic dejun. Astazi ne continuam calatoria spre sud, catre Vila Vicosa considerata, pe buna dreptate, o bijuterie in pieptul Tinutului Alentejo, abunda de frumuseti atat naturale cat si create de om, pe o suprafata mai mica de 200 Km2. Tmp liber pentru pranz (nu este inclus), dupa care plecam spre Evora, un oras magnific asezat la poalele muntelui cu acelasi nume si care gratie frumusetii sale unice, a fost inclus in Patrimoniul Mondial al UNESCO. Creata acum mai bine de 2000 de ani in urma, Evora este impanzita de strazi sub forma de labirint, piete scaldate de lumina, fantani renascentiste, curti interioare maure si porti cu turle in stil gotic. Vizitam aici Vechea Catedrala – unde flamurile lui Vasco da Gama au fost binecuvantate in 1497, inainte ca flota sa sa porneasca in voiajul istoric catre Orient si Catedrala Saint Francis cu Osuarul. Cazare Hotel 4* Evora.

 

Ziua 7 | EVORA – MONSARAZ – SAO PEDRO DO CORVAL - EVORA

Mic dejun. Prima oprire din aceasta zi este la Fabrica “Corticarte”, unde vom fi introdusi in tainele transformarii pe care o sufera pluta pana ajunge in stadiul de produs finit. Continuam spre Monsaraz, un sat desprins parca din basme, cu pereti inalti care pastreaza o incantatoare atmosfera medievala. Fortificat initial de Cavalerii Templieri, astazi 150 de rezidenti permaneti locuiesc in casele albe cu scari in aer liber si balcoane din fier forjat. Timp liber pentru pranz (nu este inclus), apoi plecam spre Crama Herdade do Esporao unde avem parte de o degustare de vin. Ultima oprire inainte de a ne intoarce la hotel, consta in vizita celui mai mare centru de olarit, aflat in Pedro do Corval. Intoarcere in Evora si cazare Hotel 4* Evora.

 

Ziua 8 | LISABONA - BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor. Transfer la aeroportul din Lisabona si imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinatia Bucuresti, cu schimbarea cursei la Munchen. Decolare la ora 14:25 cu zborul LH1791 si aterizare in Munchen la ora 18:25. Imbarcare pe zborul LH1656 cu decolare la 22:05 si aterizare in Bucuresti la ora 01:00(a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.

 

Date de plecare:

29 Iunie, 13 Iulie, 25 Iulie, 08 August, 23 August, 03 Septembrie

 

Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori

  • 650 Euro adult loc in camera dubla
  • 610 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
  • 515 Euro copil 3-7,99 ani in camera cu doi adulti
  • 830 Euro adult loc in camera single    

 

 

Servicii incluse:

  Zboruri Bucuresti => Lisabona => Bucuresti, Compania Lufthansa, cu schimbarea cursei la Munchen/Frankfurt

•   Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:

·             2 nopti la Hotel 4* Lisabona

·             2 nopti la Hotel 4* Porto

·             1 noapte la hotel 4* Covilha

·             2 nopti la hotel 4* Evora

•   Transferuri aeroport – hotel – aeroport

·      Cina la Hotel in Covilha

•   Transport cu autocar local conform itinerariului

•   Tururi de oras cu ghid local in Lisabona, Sintra, Batalha, Coimbra, Braga,  Porto, Vila Vicosa, Evora

•   Excursie la Sintra, Cabo da Roca, Cascais

•   Vizita la Fatima, Batalha si Coimbra

•   Excursie la Braga

•   Vizita cu degustare de vin in Porto la Celebra Crama din Vila Nova de Gaia

•   Vizita cu degustare de vin in Vila Real la Celebra Casa de Mateus

•   Vizita cu degustare de vin in Pedro do Corval la Celebra Crama Herdade do Esporao

•   Insotitor roman de grup

Hoteluri 4* aferente plecarilor

Plecare

Lisabona

Porto

Covilha

Evora

04 Mai

Hotel VIP Arts

Hotel Beta Porto

Hotel Tryp Dona Maria

Hotel Mar D'ar Muralhas

29 Iunie

Hotel Vip Villa Rica

Hotel Black Tullip Vila Nova Gaia

Hotel Tryp Dona Maria

Hotel Mar D'ar Muralhas

13 Iulie

Hotel Vip Villa Rica

Hotel Axis Porto

Hotel Tryp Dona Maria

Hotel Mar D'ar Muralhas

25 Iulie

Hotel Vip Villa Rica

Hotel Black Tullip Vila Nova Gaia

Hotel Tryp Dona Maria

Hotel Mar D'ar Muralhas

08 August

Hotel Vip Villa Rica

Hotel Beta Porto

Hotel Tryp Dona Maria

Hotel Mar D'ar Muralhas

23 August

Hotel Vip Villa Rica

Hotel Axis Porto

Hotel Tryp Dona Maria

Hotel Mar D'ar Muralhas

03 Septembrie

Hotel Vip Villa Rica

Hotel Beta Porto

Hotel Tryp Dona Maria

Hotel Mar D'ar Muralhas

 

 

Servicii neincluse:

·         Taxele de aeroport si combustibil: 199 Euro/persoana (taxa de combustibil poate suferi modificari pana la momentul emiterii biletelor, in functie de evolutia pretului petrolului)

·         Asigurarea medicala

·         Asigurarea Storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)

·         Excursiile optionale

·         Intrarile la obiectivele turistice din program: aprox. 70 Euro/persoana (se achita la fata locului): Castelul St. George, Palatul Pena, Manastirea Batalha, Libraria Universitatii Coimbra, Biserica St. Francis, Palatul Bursei Porto, Catedrala din Braga, Palatul Vila Vicosa, Catedrala St. Francis si Osuarul.

 

Excursii optionale calculate pentru minim 25 platitori

Seara Fado: 60 Euro/persoana, minim 25 platitori

Include: transfer autocar local, starter, felul principal, desert, ½ sticla vinul casei, apa minerala, cafea, insotitor de grup

 

Nota:

·         Camerele triple sunt duble cu pat suplimentar (ex. pat pliant, fotoliu-pat, etc.)

 

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

        Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

        Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

        Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

 

        Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Companii Aeriene

De la All Tours puteti achizitiona bilete la urmatoarele linii aeriene

Companii Aeriene