PRET: 799 E

Spania Portugalia 13zile

Perioada: 2017

All Tours - Agentie Turism Constanta

Adresa: Constanta, Str. Rascoalei 1907, Nr. 8

Tel: 0341 881 937
Fax: 0728 106 502
Fax: 0341 881 938
E-mail:
office@alltours.ro

ID Oferta: 3003

Spania Portugalia 13zile

SPANIA – PORTUGALIA

Transport Avion TAROM13 zile de la 799 Euro

Barcelona – Valencia – Granada – Gibraltar – Sevilla – Evora – Lisabona – Fatima – Coimbra – Porto – Salamanca - Madrid

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

Ziua 1 | BUCURESTI – BARCELONA

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO421 cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 08:30, sosire la Barcelona la ora 10:40. Transfer in oras si tur de oras Barcelona panoramic: Piata Spania, Portul turistic Port Vel, celebrul bulevard Rambla, Ronda Litoral. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Barcelona. Cazare hotel Front Air Congress Barcelona 4* sau similar Barcelona.

 

Ziua 2 | BARCELONA

Mic dejun. Tur de oras cu vizitarea celor mai importante atractii turistice: Sagrada Familia, Casele Gaudi (vizite exterioare), Parcul Guell (intrare optionala individuala cu plata la fata locului), Plaza Catalunya. Timp liber la dispozitie pe celebrul bulevard Rambla pentru plimbari pietonale cu insotitorul de grup sau cumparaturi. Se pot vizita in zona: Catedrala, Plaza del Rei, Statuia lui Cristofor Columb, Portul. Dupa pauza, turul continua cu: Arcul de Triumf, Citadella, Muzeul Maritim, Montjuic si Plaza Spania. Scurt popas pe Montjuic pentru stop fotografic si Stadionul Olimpic. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Barcelona. Cazare hotel Front Air Congress 4* sau similar Barcelona.

 

Ziua 3 | BARCELONA - VALENCIA

Mic dejun. Excursia continua spre Valencia, unde ajungem dupa amiaza. Tur de oras in Valencia, oras supranumit si “Orasul luminilor”. Orasul are o lunga istorie in spate fiind fondat in timpul romanilor, in sec. II i.Hr, cucerit in secolul al VIII-lea de catre musulmani si apoi cucerit de catre regele crestin Jaime I de Aragon in 1238 si transformat in Capitala Regatului “Valencia”. De la ruinele romane, fortaretele medievale si cladirile impozante realízate in stil gotic din central istoric la futuristul Oras al Artelor si Stiintei, Valencia este o destinatie ce un trebuie ratata. Timp liber la dispozitie in Valencia pentru vizite individuale sau pentru o plimbare pe celebra promenada din Valencia (Paseu Maritimo). Cazare hotel Mas Camarena 4* sau similar Valencia.

 

Ziua 4 | VALENCIA – GRANADA

Mic dejun. Excursia continua spre Granada. Sosire spre seara. Optional, vizita cu ghid local la Alhambra.              La Alhambra (in araba “Castelul Rosu”) a fost construit initial ca o fortareata in sec. IX si transformat intr-un complex de palate in sec. XIII-XIV. A fost declarat monument national in 1870. Se mai viziteaza El Generalife –

Gradinile situate in fata Palatului Regal. Cazare hotel Urban Dream Granada 4* sau similar Granada.

 

Ziua 5 | GRANADA – GIBRALTAR - SEVILLA

Mic dejun. Excursia continua spre Gibraltar – extremitatea sudica a Europei. De aici se poate admira o minunata panorama asupra continentului african. Timp liber la dispozitie in Gibraltar, cu posibilitatea de a participa la tururile si vizitele locale (contra cost). Dupa acest popas, ne indreptam catre Sevilla. Sevilla este situata pe raul Guadalquivir – poarta de legatura cu Oceanul Atlantic. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel AC Sevilla Forum 4* sau similiar Sevilla.

 

Ziua 6 | SEVILLA – EVORA – LISABONA

Mic dejun. Tur de oras Sevilla pietonal cu ghid local. Se viziteaza Catedrala - o cladire impunatoare, a 3-a ca marime din Europa, unde se presupune a fi Mormantul lui Columb. Altarul este decorat cu gravuri in stil gotic. Vizavi de cetate este Fortareata “Alcazar” (sec. X). Ne luam la revedere de la Spania si ne indreptam spre Portugalia. Prima vizita din Portugalia o vom face la  Evora – a carei furtunoasa istorie si deosebita frumusete a adus-o sub patronajul patrimoniului UNESCO. Capitala a provinciei Alentejo, cunoscuta pentru cea mai renumita podgorie de vinuri din Portugalia, Evora ne ofera imagini spectaculoase: zidurile romane ce inconjoara cetatea, vestigii maure si edificii medievale, precum Catedrala - unul din cele mai importante monumente gotice ale Portugaliei sau Apeductul Agua de Prata - un adevarat triumf al inginerilor si arhitectilor vremii. Plecam catre una din cele mai frumoase capitale europene, Lisabona - un oras ce se intinde pe sapte dealuri si coboara spre raul Tejo, un oras ce aminteste cu usurinta de San Francisco. Cazare hotel 3K Barcelona 4* sau similar Lisabona.

 

Ziua 7 | LISABONA

Mic dejun. In prima parte a zilei vom descoperi capitala lusitana in cadrul unui tur pietonal Lisabona, incepand din partea veche a orasului, continuand apoi cu cea moderna, descoperind pas cu pas atractiile Lisabonei. Dupa amiaza, va recomandam o vizita la Oceanarium – unul dintre cele mai mari acvarii din Europa. Cazare hotel 3K Barcelona 4* sau similar Lisabona.

Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup.

 

Ziua 8 | LISABONA – SINTRA – CABO DA ROCA – CASCAIS - ESTORIL

Mic dejun. Continuam vizitarea capitalei lusitane cu un tur panoramic Lisabona. La pranz, excursie optionala la Sintra-Cabo de Roca-Cascais-Estoril. Declarata de UNESCO patrimoniu universal, Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. Vizitam celebrul Palat Pena – un adevarat simbol la Portugaliei. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc, care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa si unde vom face un ultim popas. Intoarcere in Lisabona si cazare hotel 3K Barcelona 4* sau similar Lisabona.

 

Ziua 9 | FATIMA – COIMBRA - PORTO

Mic dejun. Excursia continua spre Fatima – unul dintre cele mai importante lacasuri de cult dedicate Fecioarei Maria. Se viziteaza Capela ridicata pe locul unde si-a facut aparitia Fecioara. In drum spre Porto, vom face un scurt popas la Coimbra, un oras care ocupa un loc special in inimile tuturor portughezilor. Aici a fost fondata in 1290, de catre regele Dinis, prima Universitate din Portugalia fiind una dintre cele mai vechi din lume. Sase dintre regii portughezi s-au nascut in Coimbra – capitala Portugaliei intre 1139 si 1256. Sosire spre seara la Porto. Tur de oras Porto cu ghid local, cu vizitarea panoramica a principalelor atractii turistice: Catedrala, Ribeira – partea veche a orasului (obiectiv protejat de UNESCO), Piata Batalha, Gura raului Douro, Turnul Medieval, Podul D. Luis – simbolul orasului construit de celebrul arhitect francez Gustav Eiffel. Cazare hotel Beta Porto 4* sau similar Porto.

 

Ziua 10 | PORTO – SALAMANCA – MADRID

Mic dejun. Pe drumul de intoarcere catre Spania, vom face un scurt popas la Salamanca – oras antic unde se afla una dintre cele mai vechi universitati din Europa. De-a lungul timpului diferite curente arhitecturale au marcat aspectul orasului care este o colectie in aer liber de monumente romane, gotice, maure, renascentiste si baroce. Nu este de mirare ca in 1988 centrul istoric al orasului Salamanca a fost declarat Patrimoniul Universal UNESCO. Dupa o vizita de aproximativ 1 ora, excursia continua spre capitala Spaniei - Madrid. Sosire in cursul serii. Cazare hotel Tryp Guadalajara 4* (pentru plecarea din 12.06.2017 datorita Congresului Mondial de Hematologie) si hotel Holiday Inn Alcala 4* (pentru plecarile din 11.07.2017 si 14.09.2017) sau similar Madrid.

 

Ziua 11 | MADRID – CAPITALA SPANIEI & EL ESCORIAL

Mic dejun. Tur de oras Madrid cu ghid local. Vizita panoramica: Torres Colon, Plaza Colon, Palacio de Justicia, Biblioteca Nacional, Plaza de Cibeles, Palacio de Comunicaciones, Muzeul Naval. Turul panoramic continua: Plaza Independencia, Banco de Espana, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Basilica St. Francisco El Grande. Popas la Palatul Regal, unul dintre cele mai frumoase palate din Europa (vizita exterioara). Vizitam Plaza de Espana si celebrul bulevard Gran Via. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie sau optional excursie la El Escorial aflat in apropierea Madridului, la poalele dealurilor Sierra de Guadarrama. Aici se afla San Lorenzo de El Escorial – complexul, format din manastire, palat si mausoleu regal, construit de Filip al II-lea in 1584 si caracterizat ca fiind “a opta minune a lumii”, a fost ridicat in cinstea Sfantului Laurentiu (San Lorenzo). Constructia in forma unui gratar, amintind de martiriul Sfantului Laurentiu, a durat 21 de ani si reprezinta unul dintre cele mai mari edificii din lume. Cazare hotel Tryp Guadalajara 4* Guadalajara (pentru plecarea din 12.06.2017 datorita Congresului Mondial de Hematologie) si hotel Holiday Inn Alcala 4* Madrid (pentru plecarile din 11.07.2017 si 14.09.2017) sau similar Madrid.

 

Ziua 12 | MADRID – TOLEDO

Mic dejun. Dimineata, optional, excursie la Toledo – oras monument national, inclus in Patrimoniul UNESCO. Vizita cu ghid local. Situat intre coline si inconjurat de raul Tajo, fosta capitala a Spaniei vizigotice este un adevarat monument. Atractii: Biserica Sf. Toma cu capodopera lui El Greco care ilustreaza “Funerariile Contelui Orgaz” . Apoi vom face o scurta plimbare pe jos in Cartierul Evreiesc cu Sinagoga El Transito, Muzeul Sefardi, Biserica si Manastirea San Juan de los Reyes construita in timpul “Regilor Catolici”.  Intoarcere la Madrid, dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Seara, incepand cu ora 18:00 vizitarea Muzeului National Prado – Colectiile Permanente. Fondat ca muzeu de pictura si sculptura, "El Prado" contine, de asemenea, o importanta colectie de peste 5.000 de desene, 2.000 de afise, 1.000 de monede si aproape 2.000 de obiecte decorative si lucrari de arta. Sculptura este reprezentata prin peste 700 de lucrari si printr-un număr mai mic de fragmente sculpturale. Superba galerie de tablouri (8.600 de picturi) este factorul care ii confera muzeului renumele international. Indiscutabil, in Prado se afla cele mai mari colectii de lucrari ale spaniolilor Diego Velázquez si Francisco Goya, precum si ale lui Hieronymus Bosch (favoritul Regelui Filip al II-lea al Spaniei). Nota: Dupa ora 18:00 intrarea este gratuita! Cazare hotel Tryp Guadalajara 4* Guadalajara (pentru plecarea din 12.06.2017 datorita Congresului Mondial de Hematologie) si hotel Holiday Inn Alcala 4* Madrid (pentru plecarile din 11.07.2017 si 14.09.2017) sau similar Madrid.

 

Ziua 13 | MADRID – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO416 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 12:15, sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 17:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

Date de plecare:12 Iunie, 11 Iulie, 14 Septembrie

 

 

Tarife calculate pentru un grup de 40 platitori

 

  • 799 Euro adult loc in camera dubla                
  • 650 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
  • 763 Euro al treilea adult in camera dubla                        
  • 1105 Euro adult loc in camera single                           

                                                                      

Servicii incluse:

·         Zbor direct la dus Bucuresti => Barcelona, Compania TAROM

·         Zbor direct la retur Madrid => Bucuresti, Compania TAROM

·         Cazare 12 nopti cu mic dejun inclus la hoteluri si 4* astfel:

·        2 nopti cazare Front Air Congress Barcelona 4* sau similar Barcelona

·        1 noapte cazare Hotel Mas Camarena 4* sau similar Valencia

·        1 noapte cazare Hotel Urban Dream 4* sau similar Granada

·        1 noapte cazare Hotel AC Sevilla Forum 4* sau similar Sevilla

·        3 nopti cazare Hotel 3K Barcelona 4* sau similar Lisabona

·        1 noapte cazare Hotel Beta Porto 4* sau similar Porto

·        3 nopti Hotel Tryp Guadalajara 4* Guadalajara (pentru plecarea din 12 Iunie) respectiv Hotel Holiday Inn Alcala 4* (pentru plecarile din 11 Iulie si 14 Septembrie) sau similar Madrid

·         Transport cu autocar propriu NOU (mai putin ziua 7 conform normelor AETR)

·         Tururi de oras la: Barcelona, Valencia, Granada, Sevilla, Lisabona, Porto, Salamanca si Madrid

·         Ghizi locali la Sevilla, Porto si Madrid

·         Vizitele si excursiile mentionate in program la: Barcelona, Gibraltar, Evora, Fatima, Coimbra

·         Vizita la Muzeul Prado cu transfer inclus

·         Ghid insotitor din partea agentiei

 

Servicii neincluse:

·         Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

·         Taxele de oras, acolo unde se aplica (se achita la receptia hotelurilor)

·         Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)

·         Biletele de intrare la obiectivele turistice din program

·         Bacsis pentru soferi si ghizi locali

 

Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 30 de participanti)

        Vizita la Alhambra (ATENTIE: contractarea serviciului se face doar din tara)

Tarif: 35 Euro/adult, 15 Euro/copil 2-11,99 ani si include: transport autocar, biletul de intrare la Alhambra si El Generalife, ghizi locali, taxa de rezervare, casti audio obligatorii, insotitor de grup, rezervare

·         Flamenco Show

Tarif: 25 Euro/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, 1 bautura

·         Excursie la Sintra, Cabo de Roca, Cascais & Estoril

Tarif: 50 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare Palatul Pena, bilet de bus local pentru accesul la Palatul Pena

·         Excursie la El Escorial

Tarif: 40 Euro/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, ghid local, insotitor de grup

·         Excursie la Toledo

Tarif: 50 Euro/persoana si include: transport autocar, bilete de intrare in Catedrala si in Sinagoga, ghid local, ghid insotitor

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

        Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

        Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

        Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

        Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

      

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

 

Ø       Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!

Ø       Ulterior acesta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

 

· TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de INTERRA cu titlu GRATUIT. Prin urmare, acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri, intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doar daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.

·   Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.

·   Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau Tour Operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Tour Operatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.

·   Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Tour Operatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Tour Operator, iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.

·   Daca Tour Operatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.

·   Tour Operatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.

·   Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.

 

·   Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Companii Aeriene

De la All Tours puteti achizitiona bilete la urmatoarele linii aeriene

Companii Aeriene