Timpi de asteptare | All Tours

Media timpilor de asteptare din ultimele 24 de ore, in punctele de trecere a frontierei cu specific rutier, deschise traficului international.

In vederea fluidizarii traficului, Politia de Frontiera Romana intreprinde toate masurile necesare pentru derularea unui control operativ si civilizat, sens in care, in situatia in care se impune, va dispune masuri de suplimentare a personalului care-si desfasoara activitatea la controlul documentelor si de crestere a numarului arterelor de control de pe sensurile de intrare si de iesire in / din tara, creand, totodata, filtre de control speciale pentru cetatenii Uniunii Europene si romani.

Inspectoratul General al Politiei de Frontiera recomanda tuturor participantilor la trafic, in vederea evitarii aglomerarilor (ce pot aparea ca urmare a configuratiei punctelor de trecere si a suprasolicitarii din punct de vedere al tranzitului numai a unora dintre acestea), tranzitarea tuturor punctelor de frontiera existente la granita.

Pentru vizualizarea mediei timpilor de asteptare din ultimele 24 de ore, inregistrati in punctele de trecere a frontierei cu specific rutier, deschise traficului international, va rugam sa accesati link-ul.

Companii Aeriene

De la All Tours puteti achizitiona bilete la urmatoarele linii aeriene

Companii Aeriene